Despre noi

Va asteptam cu drag sa petreceti un concediu relaxant intr-o ambianta placuta si sa va bucurati de calitatea serviciilor noastre.

Este un spatiu de cazare nou construit care va ofera camere moderne potrivite atat tinerilor cat si familiilor cu copii.

 

Acesta este situat la 8 minute de mers pe jos de plaja, este aproape si de centrul statiunii, astfel aveti acces rapid catre terase, restaurante si alte activitati de agrement.

 

Am creat aceasta locatia din dorinta de a oferii turistilor nostri un spatiu potrivit nevoilor lor, care sa le satisfaca exigentele si sa le ofere un cadru placut si relaxant pentru un concediu reusit.

CAMERE SPATIOASE

BALCOANE SI TERASE

DOTARI EXCELENTE

Aveti acces rapid catre terase, restaurante si alte activitati de agrement

10

MIN - AQUA PARK

5

MIN - MED SPA

2

MIN - GRAND RESTAURANT

8

MIN - PLAJA SI DEBARCADER

Camerele sunt dotate si utilate astfel incat sa va ofere confortul necesar unui concediu placut si relaxant. Fiecare camera este dotata cu cu aer conditionat, internet wi-fi, Tv, minifrigider, baie individuala, deasemenea acestea dispun si de balcoane sau terasa. Fiecare camera dispune de un pat dublu (160×200), iar la nevoie acesta se poate suplimenta cu un pat de o singura persoana.

Receptia se afla la parterul cladirii, accesul este facil, facandu-se de pe principalul bulevard al statiunii. Cladirea dispune deasemenea si de locuri de parcare.